Menu Sluiten

vragen over product?

Bij het bestellen van teamkleding kan het voorkomen dat u vragen heeft over de producten of bedrukkingsopties. Wij begrijpen dat het belangrijk is om de juiste keuze te maken, en daarom bieden wij een uitgebreide informatievoorziening aan. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan wij voor u klaar om deze te beantwoorden.

Op onze website vindt u gedetailleerde productbeschrijvingen van al onze producten. Hierin kunt u informatie vinden over de maten, kleuren, materialen en andere belangrijke eigenschappen van de producten. Daarnaast bieden wij ook gedetailleerde informatie over de bedrukkingsopties en de mogelijkheden om uw teamkleding te personaliseren.

Mocht u toch nog vragen hebben over onze producten of bedrukkingsopties, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken, en wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop, en daarom bieden wij ook een retourbeleid aan. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw producten, dan kunt u deze binnen een bepaalde termijn retourneren. Op onze website vindt u meer informatie over ons retourbeleid en de voorwaarden hiervan.

Kortom, bij ons kunt u rekenen op een uitgebreide informatievoorziening en een klantenservice die voor u klaarstaat om uw vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden en u tevreden te stellen met uw aankoop.