Menu Sluiten

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Als u teamkleding wilt laten bedrukken met uw eigen logo, is het belangrijk om het logo in de juiste bestandsindeling en -resolutie aan te leveren om ervoor te zorgen dat het er goed uitziet op de kleding. Hieronder vindt u enkele richtlijnen voor het aanleveren van uw logo:

Bestandsindeling: De beste bestandsindeling voor een logo is vectorformaat, zoals EPS, AI of PDF. Deze bestanden zijn opgebouwd uit wiskundige lijnen en curves, waardoor ze onbeperkt schaalbaar zijn zonder kwaliteitsverlies. Als u alleen beschikt over een JPG- of PNG-bestand, kan het zijn dat de kwaliteit van het logo niet hoog genoeg is voor afdrukken op kleding.

Resolutie: Als u toch alleen over een JPG- of PNG-bestand beschikt, zorg er dan voor dat het bestand een hoge resolutie heeft, bij voorkeur minimaal 300 dpi. Dit zorgt ervoor dat het logo scherp en helder wordt afgedrukt op de kleding.

Kleur: Als uw logo meerdere kleuren heeft, zorg er dan voor dat u de PMS-kleuren van het logo doorgeeft aan de drukkerij. Dit zorgt ervoor dat de kleuren nauwkeurig worden gereproduceerd op de kleding. Als u geen PMS-kleuren hebt, kan het zijn dat de kleuren van het logo er anders uitzien op de kleding dan u had verwacht.

Afmetingen: Geef duidelijk aan wat de gewenste afmetingen van het logo op de kleding moeten zijn. Als u bijvoorbeeld wilt dat het logo op de borst van een shirt wordt gedrukt, geef dan aan hoe groot het logo moet zijn en waar het geplaatst moet worden.

Als u vragen heeft over het aanleveren van uw logo of als u hulp nodig heeft bij het omzetten van uw logo naar het juiste formaat, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte teamoutfit.