Menu Sluiten

Bedrukkingsmogelijkheden

Bij ons bieden we een breed scala aan bedrukkingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw teamkleding opvalt en op maat is gemaakt voor uw team. Of het nu gaat om het toevoegen van uw teamlogo, het personaliseren van namen en nummers of het ontwerpen van een uniek patroon, onze bedrukkingsmogelijkheden maken het mogelijk.

Borduren: Borduren is een populaire en duurzame methode om teamkleding te personaliseren. We gebruiken hoogwaardige garens en geavanceerde machines om uw teamlogo of tekst op de kleding te borduren. Het resultaat is een professionele en langdurige afwerking die bestand is tegen slijtage en herhaaldelijk wassen.

Zeefdruk: Zeefdrukken is een betaalbare en veelzijdige methode om teamkleding te bedrukken. We gebruiken hoogwaardige inkten en geavanceerde apparatuur om uw teamlogo of ontwerp op de kleding te drukken. Zeefdrukken is ideaal voor het bedrukken van grote hoeveelheden teamkleding en is beschikbaar in een breed scala aan kleuren.

Sublimatie: Sublimatie is een innovatieve methode om teamkleding te bedrukken met een all-over print. We gebruiken speciale inkten en hittepersen om uw ontwerp op de kleding te sublimeren. Sublimatie biedt een unieke en levendige afwerking die bestand is tegen slijtage en wassen.

Transferdruk: Transferdruk is een snelle en betaalbare methode om teamkleding te bedrukken met een full-colour afbeelding of ontwerp. We drukken uw ontwerp op speciaal papier en persen het vervolgens op de kleding met een hittepers. Transferdruk is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en is ideaal voor het bedrukken van kleine tot middelgrote hoeveelheden teamkleding.

Bij ons begrijpen we dat elk team uniek is, daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen voor elk ontwerp. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze bedrukkingsmogelijkheden, of als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de beste optie voor uw teamkleding. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte teamoutfit.