Menu Sluiten

© Copyright 2023

Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en video’s, is eigendom van ons bedrijf en is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten zijn voorbehouden.

Het is niet toegestaan om enige inhoud van deze website te kopiëren, te verspreiden, te wijzigen of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons bedrijf. Het is wel toegestaan om de inhoud van deze website te delen via social media of andere kanalen, mits dit wordt gedaan met een verwijzing naar onze website en de bron van de inhoud.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle inhoud op onze website eigendom is van ons bedrijf of dat wij toestemming hebben om deze inhoud te gebruiken. Mocht u van mening zijn dat er toch sprake is van inbreuk op uw auteursrecht, neem dan direct contact met ons op zodat wij dit kunnen onderzoeken en eventueel de inhoud kunnen verwijderen.

Wij waarderen het intellectuele eigendom van anderen en verwachten van onze bezoekers dat zij dit ook doen. Indien wij vaststellen dat er sprake is van inbreuk op ons auteursrecht, zullen wij hier actie op ondernemen en mogelijk juridische stappen nemen om onze rechten te beschermen.

Mocht u vragen hebben over ons auteursrechtbeleid, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.