Menu Sluiten

Over Teamkleding ontwerpen

Teamkleding Ontwerpen is een onderdeel van TBTB Relatiegeschenken en is de betrouwbare partner voor alles met betrekking tot het gebruik van teamkleding.

Welkom bij Teamkleding Ontwerpen Nederland

We zijn een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat vervaardigen van Clubkleding voor bedrijven, clubs, scholen, sportteams, evenementen en promoties.

EEN SPOORRECORD VAN 6 JAAR

Wij zijn de toonaangevende fabrikant van Sportkleding in Neerlnad. We hebben duizenden kledingstukken gemaakt voor klanten, variërend van kleine scholen tot enkele van de grootste en bekendste bedrijven.

HOGE PROFIEL KLANTEN

Misschien heb je onze shirts op tv gezien omdat we polo’s hebben gemaakt voor veel grote evenementen. 

EEN GROOT GAMMA VAN STIJLEN, STOFFEN EN KLEUREN

We bieden tientallen stijlen van hemden, met reeksen voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt kiezen uit drie hoogwaardige stoffen in een groot aantal kleuren om een ​​shirt te creëren dat uniek is voor jou.

UITZONDERLIJK COMFORT EN FIT

Onze shirts zijn ontworpen en op maat gemaakt door ervaren eigen ontwerpers en patroonmakers. Ze leveren toonaangevende pasvorm, comfort en stijl.

EEN PREMIUM KWALITEITSPRODUCT

We besteden productie nooit uit. We produceren al onze shirts in eigen huis in onze eigen fabrieken in Nederland en Polen. Als gevolg hiervan hebben we totale controle over de kwaliteit bij elke stap in het proces.