Menu Sluiten

Levertijd & Kosten

Bij ons begrijpen we dat levertijd en kosten belangrijke factoren zijn bij het bestellen van op maat gemaakte teamkleding. We streven ernaar om onze klanten transparante informatie te bieden over onze levertijden en kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent bij het bestellen van uw teamkleding.

Levertijd: Onze levertijden zijn afhankelijk van het specifieke kledingstuk en de complexiteit van het ontwerp. Over het algemeen duurt het proces van het ontwerpen, produceren en leveren van uw teamkleding tussen de 2 en 4 weken. Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en dat levertijden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke eisen van uw bestelling. We zullen u altijd op de hoogte houden van de voortgang van uw bestelling en u op de hoogte stellen van eventuele vertragingen.

Kosten: Onze prijzen zijn afhankelijk van het kledingstuk, de hoeveelheid, het ontwerp en de bedrukking of borduring die u wenst. We begrijpen dat elke bestelling uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde offertes die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. We streven ernaar om onze prijzen zo concurrerend mogelijk te houden, terwijl we toch hoogwaardige kleding en service bieden.

Verzending: We verzenden wereldwijd en werken samen met gerenommeerde logistieke partners om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd bij u aankomt. De verzendkosten zijn afhankelijk van uw locatie en de grootte van uw bestelling. We bieden verschillende verzendopties, variërend van standaard tot express, afhankelijk van uw behoeften.

Retourbeleid: We doen ons best om ervoor te zorgen dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat we op maat gemaakte kleding niet kunnen retourneren, tenzij er sprake is van een defect of een fout in het ontwerp.

Bij ons streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze levertijden en kosten, of als u meer informatie nodig heeft over onze producten en diensten.