Menu Sluiten

Disclaimer

De informatie op onze website is met grote zorg samengesteld en wij doen ons uiterste best om deze informatie actueel, nauwkeurig en betrouwbaar te houden. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat alle informatie op de website volledig, juist en actueel is. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van onze website op elk moment en zonder kennisgeving te wijzigen.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van onze website of de informatie die daarop wordt verstrekt.

Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites. Het gebruik van deze links is voor eigen risico.

Wij behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in onze dienstverlening, producten en prijzen zonder voorafgaande kennisgeving. Hoewel wij ons best doen om de informatie op onze website up-to-date te houden, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie volledig, juist en actueel is.

Mocht u vragen hebben over de informatie op onze website of onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.