Menu Sluiten

PMS KLEUREN

PMS-kleuren zijn gestandaardiseerde kleurcodes die worden gebruikt om kleuren nauwkeurig te specificeren en te reproduceren in verschillende ontwerpen en media. PMS staat voor Pantone Matching System, dat is ontwikkeld door het bedrijf Pantone Inc. om de kleurnauwkeurigheid te verbeteren in de print- en ontwerpindustrie.

In tegenstelling tot RGB- of CMYK-kleuren, die zijn gebaseerd op een combinatie van verschillende kleuren, worden PMS-kleuren gemengd uit een vast aantal pigmenten. Elke PMS-kleur heeft een unieke code, bestaande uit een cijfer en een of meerdere letters, die wordt gebruikt om de kleur te identificeren en te communiceren.

Het gebruik van PMS-kleuren is vooral belangrijk in de drukindustrie, omdat het zorgt voor consistente en nauwkeurige kleurweergave. Als u bijvoorbeeld teamkleding wilt laten bedrukken in uw bedrijfskleur, kunt u de PMS-code van die kleur doorgeven aan de drukkerij om ervoor te zorgen dat de kleur exact wordt gereproduceerd.

Bij ons bieden we verschillende bedrukkingsmogelijkheden met PMS-kleuren, waaronder zeefdruk, transferdruk en sublimatie. Ons team van experts kan u helpen bij het kiezen van de juiste PMS-kleuren voor uw teamkleding, of u kunt uw eigen PMS-kleuren specificeren om ervoor te zorgen dat uw teamoutfit perfect past bij uw merkidentiteit.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over PMS-kleuren of onze bedrukkingsmogelijkheden. We staan klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte teamoutfit.