Menu Sluiten

Drukproef

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een drukproef te ontvangen voordat uw bestelling wordt geproduceerd. Een drukproef is een digitale weergave van het ontwerp dat op uw product zal worden gedrukt. Hierdoor kunt u controleren of het ontwerp naar wens is en voorkomen dat er ongewenste verrassingen ontstaan.

Wanneer u tijdens het bestelproces aangeeft dat u een drukproef wilt ontvangen, sturen wij u binnen enkele dagen een digitale proef per e-mail toe. U kunt deze proef vervolgens bekijken en beoordelen. Mocht u wijzigingen willen aanbrengen, dan kunt u dit aangeven en sturen wij u een nieuwe drukproef toe. Wanneer u tevreden bent met de drukproef, kunt u deze goedkeuren en zullen wij uw producten produceren en verzenden.

Wij raden altijd aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om een drukproef te ontvangen. Hierdoor voorkomt u ongewenste verrassingen en kunt u er zeker van zijn dat uw bestelling naar wens is. Het ontvangen van een drukproef is kosteloos en is een standaard onderdeel van onze service.

Mocht u vragen hebben over het proces van de drukproef of andere aspecten van onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plaatsen van uw bestelling. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden en u tevreden te stellen met uw aankoop.