Menu Sluiten

Betalingsmogelijkheden

Bij ons kunt u veilig en eenvoudig betalen voor uw bestelling. Wij bieden verschillende betaalmethoden aan om aan uw wensen te voldoen.

Onze betaalmethoden omvatten onder andere iDeal, PayPal en bankoverschrijving. U kunt tijdens het bestelproces de gewenste betaalmethode selecteren en de betaling uitvoeren. Alle betalingen worden veilig verwerkt via een beveiligde verbinding, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gegevens.

iDeal is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDeal kunt u eenvoudig en veilig betalen via uw eigen bankomgeving. U hoeft geen extra account aan te maken en kunt direct betalen vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving.

PayPal is een wereldwijd bekende betaalmethode die veel gebruikt wordt voor online aankopen. Met PayPal kunt u betalen via uw PayPal-account of uw creditcard. Het voordeel van PayPal is dat u aankopen kunt doen zonder uw creditcardgegevens te hoeven delen met de verkoper.

Als u ervoor kiest om te betalen via bankoverschrijving, dan ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met een factuur onze bankgegevens. U kunt de betaling vervolgens zelf overmaken via uw eigen bankomgeving.

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat het betalen voor uw bestelling zo eenvoudig en veilig mogelijk verloopt. Mocht u vragen hebben over onze betaalmethoden of andere aspecten van onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.